dissabte, 15 d’agost del 2015

Aniversari



Aniversari, avui fa sis llarcs anys que ens vas deixar, i no per aixo es menys dolorós,però sis anys donen per molt, ! per tenir rabia, dolor,sentiments de culpabilitat i no se quantes coses mes!  però saps, ara ja no sento res d´aixo,
Penso, que el teu cos ja no podia mes i la mort va ser la teva alliberació, persona massa vital per viure condicionat i viure amb las limitacions que la malaltia t´ àuria posat .
La desfilada la comença , L´Avi, l´avi dolç i bo que la malaltia del "oblit" se va emporta cap a llocs on las malalties no es senten, i tu ¿ potser l´enyorabes? uns anys després la Iaia, un diumenge es dormi i despres d´una dormida de vuit dies ja no desperta , una mort ben dolça va ser l´única que s´en va anar  sense cap mena de dolor, el dolor el porta  dins al cor , del primer moment que va saber que tu ja no hi erets, nosaltres sempre hem tingut la convicció que tot i que ella parlava poc, la proseso anaba per dins seu i li anava rosegam las entranyes.
El pare era lo mateix, callat patín per dintre seu, sense expressa lo que patia i sentia, preo van ser moltas las vegades que ell pensa'n  que no el mira tenia els ulls anegats de llagrimas, la seva salud ja estaba tocada feia molts anys, i aixo li sumem la negativitat que ell tenia i que las coses es van anam complicam el còctel que es va fer en tot aixo li va desencadenar la mort.
Avui es un dia trist, per la absència dels éssers estimats però amb la conformitat que tant de la meva part com la del Oscar els vam cuidar i varem procurar una vida lo mes còmoda possible, no tinc sentiments de culpabilitat de cap mena, jo crec que tot te un per-que.
No es mou la fulla d´arbre ,no baixa l´aigua dels rius ",Eolo el Deu del vents" no bufa  si el Mestre de dalt no dona el consentiment,  l´Univers esta programat i disposat per seguir una ruta traçada  prèviament.
Ha fet divuit anys de l´avi, sis de tu  estimat Carles,dimecres dos de la Iaia i cinc mesos menys un dia de tu estimat Marià , on esteu os desitjo un bon dia de la Maré de Deu d´Agost ,L´Assumpció de la Mare de Deu, resumim el sant de totes las Maries, felicitats a totes .

dimarts, 4 d’agost del 2015

Mirar al futuro con esperanza



Estava a punt de sopar i !zas! la noticia del dia, El Gobern de Espanya representat per el seu Ministre,Sr.Cristobal Montoro ,ens dona la alegre noticia, el proper 2016 las pensions pujaran un 0,25 per cent.

Saben he pensat que amb la pujada del any dos mil quinze  que la tinc guardada en un petita capsa , i sumam a la pujada d´aquest dos mil setze, comprar accions de algun lloc i podré comença a constituir un petit patrimoni, sempre pensam en el dia de demá .